Groentaxi

Contact

Bel ons
Taxibedrijf Almelo

De Groene Taxi: professioneel taxibedrijf in Almelo

De Groene Taxi is een erkend taxibedrijf in Almelo. In 2006 begonnen wij met de gedachte om sociaal en groen bezig te zijn als taxibedrijf binnen Twente en jaren later kunnen we beamen dat wij deze droom hebben waargemaakt. We leiden mensen vanuit de SW zo op dat zij als taxichauffeur aan alle wensen van de klant kunnen voldoen.

Vervoer op maat en servicegericht personeel

Het straatwerk hebben wij de laatste tijd dan wel steeds meer laten vallen, toch zijn wij nog voor diverse vervoeren in te huren. Zo zijn wij het adres voor contractvervoer, directievervoer, vervoer van kinderen naar school, BSO of dagbesteding, vervoer voor scholen en vervoer voor zorginstellingen. Transport vanuit Twente naar een andere bestemming nodig? Wij willen graag helpen en kunnen in overleg overal naar toe rijden. Of het nu gaat om een taxibus, groepsvervoer, een privé chauffeur of luchthavenvervoer, wij zijn dé taxi binnen Rijssen, Nijverdal, Borne, Hengelo, Vriezenveen en Hellendoorn.

Dankzij onze inzet, vriendelijkheid en servicegericht handelen houden wij klanten tevreden en hebben we veel vaste klanten in het bestand. Het tevreden houden van cliënten staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er te allen tijde alles aan om goed werk te leveren. Onze medewerkers voeren de opdracht dan ook veilig, verantwoord en kostenbewust uit.

Sociaal bewust taxibedrijf en gecertificeerde chauffeurs

We zijn bewust sociaal gericht en brengen dit over op ons personeel. Onze werknemers proberen we werk op maat te leveren. Geen enkele SW is namelijk gelijk. We vinden het belangrijk een uitdagende baan te bieden, zodat medewerker en cliënt beide genieten van de rit. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd met een taxipas en hebben een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Meer informatie over ons taxibedrijf in Almelo? Bel naar 085-8887964 of vul het contactformulier in op deze website.