Groentaxi

Contact

Bel ons
Koerier Almelo

De Groene Taxi: koerier vanuit Almelo door heel Europa

Voor alle nationale en internationale kleine zendingen vanuit Twente zijn wij dé koerier in Almelo. We leveren pakketservice en vervoeren pallets voor particulieren en bedrijven binnen heel Nederland en Europa. De Groene Taxi stuurt de beste chauffeurs op pad en zorgt dat de producten zo snel mogelijk en met grote zorg op de gewenste bestemming arriveren.

Vervoeren van pallets en pakketten

We beschikken over een vrachtwagen voor het vervoeren van pallets en hebben twee bestelwagens beschikbaar voor de kleine koeriersdiensten. In de busjes hebben we een laadvlakte voor twee europallets of drie kleine pallets. Een aflevering binnen Nederland of een verzending naar de andere kant van Europa? Met vaart zetten wij koers naar het gekozen eindpunt. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat het proces van deur tot deur snel, veilig en vakkundig verloopt. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden van onze koeriersdiensten vanuit Almelo.

Transportprijzen op maat

De verzending wordt binnen een dag opgehaald door onze koerier vanuit Almelo en binnen enkele dagen op het gewenste adres bezorgd. De prijzen worden in overleg op maat gemaakt en hangen af van de laadmeters en het gewicht. Tevens hebben wij een motorrijder in dienst die indien nodig reisdocumentatie snel naar een consulaat brengt.

Een verzending inboeken of meer weten over ons als koerier in Almelo? Bel naar 06-12702635 of vul het contactformulier in op deze website. We laten spoedig horen van ons.