Groentaxi

Contact

Bel ons
Detachering taxichauffeur

Detachering taxichauffeur binnen Twente bij De Groene Taxi

De Groene Taxi in Almelo leidt zelf mensen met afstand tot de arbeidsmarkt op tot chauffeur binnen Twente en verzorgt de detachering van taxichauffeurs. Bedrijven kunnen vervolgens diverse bestuurders bij ons inhuren voor contractvervoer of ter vervanging binnen een taxibedrijf.

Bestuurder huren voor contractvervoer

Nadat onze toekomstige taxichauffeurs de chauffeuropleiding hebben afgerond, ontvangen zij een officiële taxipas. Vanaf dat moment kunnen ze worden ingehuurd door bedrijven en instellingen voor verschillende soorten vervoer. Onze chauffeurs zijn bekend met doelgroepvervoer en rolstoelvervoer. U kunt onze chauffeurs inhuren voor contractvervoer binnen gemeenten, zorginstellingen, scholen en BSO’s. Onze werknemers bieden graag busbegeleiding aan onder andere gehandicapten en jongeren in het bijzonder onderwijs. De detachering van een taxichauffeur kan plaats vinden voor een korte of langere periode en is zelfs mogelijk wanneer er een ziektegeval is binnen een taxibedrijf. Huur onze professionele taxibestuurder in en het probleem is opgelost. We detacheren ook vrachtwagenchauffeurs.

Gecertificeerde chauffeurs met taxipas

Binnen De Groene Taxi staat social return centraal. Wij hanteren een aanpak om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij proberen we ons personeel zo goed mogelijk op te leiden om vervolgens te detacheren. Al onze gecertificeerde chauffeurs hebben een Verklaring Omtrent het Gedrag en een Beveiliger niveau 2 opleiding. Een aantal heeft zelfs een EHBO/BHV diploma op zak. Is onze werknemer ziek? We regelen direct een vervanger. Zo kunnen bedrijven en instellingen onze bestuurders zonder zorgen inschakelen.

Neem voor verdere informatie over detachering van een taxichauffeur contact met ons op door te bellen naar 085-8887964 of het contactformulier in te vullen op deze website.